PAris says första lektionen jag missat

Idag har jag spenderat större delen av dagen med att må dåligt. Huvudvärk, illamående och magont.
Så istället för att vara på skolan har jag sovit och legat och sträcksett glee. Som nu är min 17e serie som jag följer regelbundet. Känner att jag kanske spenderar lite för mycket tid till att se serier, men det finns inte så mycket att välja på när jag inte har någon bok att läsa och är sjuk så jag kan inte träna. Plus att jag passar på att ser dem när jag gör saker som att äta, vika tvätt, göra läxor och skriva blogginlägg.

Jag ska se om jag kan låna mormorns symaskin till nästa vecka och kanske låna en bok på svenska kyrkan så jag bryter mitt beroende. Jag är alldeles för trött för att läsa på franska för tillfället, men ska ta tag i det och fixa så jag kan låna på bibiloteket här i Bailly. Någon gång.

Sedan måste jag jag ta tag i och fortsätta skriva på min novell jag håller på med. 2000 ord kanske låter som mycket med det är bara början.

Jag saknar verkligen att träna. Jag vill bara fara på någon sorts träning där jag får sparka av mig lite. Dock så är jag sjuk så jag blir trött av att gå uppför trapporna två gånger. Jag och Lena hade iaf tänkt simma imorgon, och om jag inte mår lika dålig imorgon tänker jag genomföra det.

Nu har jag just slutat prata med Fanny på skype - Samtal från Fanny Brännström, längd 3:10:32. timmarna bara flög förbi ohc fast jag borde ha lagt på lite tidigare, så var det alldeles för roligt för att säga hejdå. Det är sådana här stunder det verkligen märks att Fanny är en av mina äldsta kompisar. Jag saknar henne... Och klockan är just nu halv ett och jag borde redan sova. Så godnatt!


Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag saknar dig med Sanna, det var dagens bästa tre timmar :)

Postat av: big sis

vilken sida ser du glee på?

jag har sett tre eller fyra avsnitt på

watchxonlie.com men kan inte se där längre..

kram

2009-11-20 @ 19:26:48
URL: http://fridda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0