Paris says ils sont un peu imbéciles

Nu ska jag ta ut alla mina undertryckta aggressioner. 

Alla.

Ibland funderar man verkligen på hur fransmän fungerar, deras tänkande är inte logiskt. När det gäller dessa saker som de kanske tycker är bra - det är VERKLIGEN inte bra! Inse att ni själva skapar problemen!
Varför göra så små parkeringsfickor så att man måste upp på trottoarkanten för att fickparkera - och varför är då trottoarkanten nästan två decimeter hög?!

Jag kan lova att fransmän är det folkslag som parkerar/kör mest på trottoarkanter - varför är de då så idiotiska att de gör vägarna på ett sådant sätt att de nästan förstår bilarna?

Kanske var det så att de tänkte "om vi gör höga trottoarkanter så parkerar inte folk på dem" Men det är idiotiskt att skapa ännu ett hinder istället för att ta itu med problemet. Jag gillar verkligen inte trottoarkanterna. särkilt inte på de vägar som lutar så att allt vatten ska hamna på kanten - det gör trottoarkanterna ännu högre dvs 2 dm plus.



tl;dr: Sanna skulle fickparkera, fickan var så liten att hon behövde köra upp på trottoarkanten - men det gick inte få upp framdäcket eftersom trottoarkanten var för hög. Sanna blev sur och tar nu ut sin aggression.

Kommentarer
Postat av: thomsan

men va kul att ja hittade din blogg nu! :D ja tyckte musslor var riktigt gott faktiskt... måste nog ge en recension kanske haha ;P lite slajmigt men sånt får man stå ut med!

2009-11-13 @ 09:28:56
URL: http://annainparis.blogg.se/
Postat av: Big sis

you go girlfriend!

2009-11-14 @ 08:29:38
URL: http://fridda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0