Paris says omtumlande dag

Upp tidigt, ta hand om alla ungar och fixa och trixa tills allt ordnar sig. Alla kom till skolan i bra tid och på bra humör förutom Aurélien. Han sprang före mig uppför trapporna och självklart hör jag när jag är halvvägs upp ett bröl. Åh nej, vad har hänt nu? En av mammorna förklarar för mig att han sprang in i något och ramlade. Så jag fick trösta honom i ungifär 5 minuter och sedan ville han inte lämna mig för att gå in i klassrummet. Efter med trixande så gick han glatt in i klassrummet. Barn har lätt betydligt mer humörsvängningar än gravida oavsett vad folk säger.





Under eftermiddagen kom Lena, Fredrika, Jenny, Emma och Maja hit för att abka bullar. Och om vi inte bakade bullar. Gjorde stora satser för sammanlagt ca 80 bullar. Det var jätteroligt och gott.
När vi nästan var klara kom Mamman hem från New York.

Senare när de hade farit var hon sur på mig för jag inte frågat om lov. Och jag är säker på att när jag pratade med henne om att baka på fredag så nämnde jag att det skulle vara kompisar med men det hade hon inget minne av. Jag tror faktiskt det var så att hon inte lyssnade på vad jag sa och avbröt migg mitt i meningen "and I was thinking that some friends could come here and bake with me" med "It alright - as long as I get to taste it"  Så det kanske var en mening som hon inte ängnade uppmärkasmhet. Och självklart när jag försöker förklara mig så blir hon surare och säger att det är bara att be om ursäkt och inte göra om det för då blir det konsekvenser.

Jag ber själklart om ursäkt och  att jag inte ska göra om det, är skitsur när ajg kör iväg för att hämta barnen och bearbeter igenom min ilska i tankarna.

När jag kommer tillbaka har hon just pratat i telefon med Pappan och säger att jag hade ju pratat om kompisarna med honom så det är helt lugnt. Hon ber inte om ursäkt men hon är betydligt snällare.

Och resten av allt jag skrivit försvann helt plötsligt så nu vet jag inte vad jag hade skrivit.

Vi åt en god middag tillsammans, som jag och mamman gjorde tillsammans. Franska versionen av Spagetti Carbonara. Igår åt vi franska versionen av Pyttipanna.

Det roligaste idag är att jag fått mitt Carte Imagine som jag då akn åka med till skolan och till Paris på helgerna och loven - JIPPI!




Kommentarer
Postat av: Big sis

Ändå rolig liten pojke..

Först surar han lite på dej, sen när han behöver tröstas vill han inte släppa dej.

förstår vad du menar med humör svängningarna haha!!



jobbigt att mamman blev sur på dej.

jag hade nog även fällt en tår i bilen också..

starkt att kunna stå och laga middag med henne sen.



Blev bullarna goda?

Vad tyckt familjen om bullarna?



Många stora kramar!!!

2009-10-17 @ 09:59:34
URL: http://fridda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0