Paris says bra sanna, bra.

Idag har fyraåringen varit elak på skolan, han lyssnade inte på läraaren, hade bitit ett barn i handen väldigt hårt, och andra "bêtis". (dumheter) Och han var i farten när jag hämtade honom och då lyssnade han självklart inte rikitgt på mig heller. I vanliga fall lyssnar han riktigt bra. Så han sprang nedför trapporna och ut ur skolgården till träden, fast jag sagt åt honom och ropat att han skulle vänta i hallen. Jag skyndade efter och uttryckte mitt misnöje när jag kom ikapp honom vid träden. Så nu när mamman kom hem och jag berättade vad läraren sagt osv var hon inte nöjd. Som straff fick han inte leka med mig eller henne unde hela kvällen och ingen saga. Så jag har fått lite extra tid att förbreda mig inför provet.
Jag är mer pepp än vanligt och jag har tre bra anledningar:

  • Bara tre grammatikmoment
  • Mest vokabulär
  • SISTA PROVET
Det som är bra med mycket glosor är att det är min starka sida. Jag minns min hektiska vecka i 2an då jag hade 2-4 prov opch sammanlagt 350 glosor. Och då hade jag rätt på ca 97% av orden.


Och jag började med att skriva upp glosan "la justice" Och ja, ni borde alla förstå vad jag menar. Själv kom jag inte på vad det var på svenska så jag var tvungen att slå upp det. Bra start!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0